Hemma i Mjölnaren | Söderdalen

Välkommen till Söderdalen i Järfälla och projektet Mjölnaren. Här bor du nära kommunikationer och Barkarby handel. Visningslägenheten är på 99 kvadratmeter med stort kök. Det här är ett hem som inbjuder till umgänge. En bardel delar av kök och vardagsrum på ett trivsamt vis.
Färgskalan är ljus och lätt, från krispigt vitt och pudertoner till mellangrå. Inredningen har sin bas i det gråa och vita, med inslag av ljust trä. Formspråket på de vitoljade fåtöljerna Hanna från Ire funkar fint ihop med matbordet från Muuto. Bordet har egentligen vita detaljer men de målade vi i samma färg som Y-stolarna för att få en fin kombination.
Masterbedroom har en spännande planslösning med walk-incloset. Lägenheten har stora härliga ljusinsläpp och inredning har fått en bra tyngd genom att tillföra grå och svarta detaljer. Välkommen på nästa visning som är den 29 juni, se mer info här. (Moodboard för Mjölnaren hittar du här)


Fotograf: Sara Danielsson
Inredning&styling: Marie
Ass: Jenny Martinsson


7 kommentarer:

 1. Så fint du inreder! Inspirerande! Var är kökslampan köpt? Jag undrar också vad soffbordet heter? //Christina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och stort tack! Kökslampan är Tom Dixon och den har jag köpt på Norrmalms el. Soffbordet är ett Blocketfynd men finns att köpa nya hos MBJ design.

   Radera
 2. Det blev ju superfint! Lampan på förvaringen i v-rummet, var hittar man den?
  Ha en fin dag!
  Erica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vad kul att du gillar! Lampan är från Bo Concept men den är några år gammal så jag vet inte om den fortfarande finns i deras sortiment.

   Radera
 3. Fin färgskala! Finns det färgkod till sovrummet?

  SvaraRadera
 4. Hej! Färgerna i sovrummet är till största del S2000-N och fönsterväggen har färgkod S1510-Y60R.

  SvaraRadera
 5. Hej Marie, jag undrar var fina soffan kommer ifrån? Tack!

  SvaraRadera