Fredsborg kulle | del 1
Fredsborg är en underbar plats cirka 3 mil norr om Stockholm. Här bor man mitt i naturen nära till hav och ängar. Totalt kommer det att uppföras 160 hus i olika storlekar och former. Först ut var Fredsborgs ängar och nästa etapp är Fredsborgs kulle som består av 22 hus.
Jag har jobbat ihop med Annie från All is pretty och vi har i Fredsborgs ängar lightinrett ett visningshus i väntan på att det "riktiga" visningshuset ska bli färdigt. Det blir klart i början på september och jag ser verkligen fram emot att få komma in och ställa allt på plats och speciellt att få hänga upp gardiner och tavlor. Det tillför så mycket till inredningen och till stämningen i huset.

Nyfiken på Fredsborgs Kulle? Läs mer här.

Trevlig helg!

Fotograf: Sara Medina Lind
Inredning: Marie Ramse & Annie Lindgren
Fotostyling: Marie Ramse


7 kommentarer:

 1. Hej! Varifrån kommer det jättefina träbordet och de blå lakanen/överkastet? Tack för hjälpen! Mvh/Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Åsa! Askbordet Melo är så fint och det är dessutom tillverkat i Dalarna. Lakanen i linne är från Ellos pch överkastet är från Himla.

   Radera
 2. Hej! Vi ska flytta till ett av kedjehusen i Fredsborg. Tycker du hade jättefin inredning, kan man ta hjälp av dig för tips och förslag på möblering? Vad tar du för det i så fall? �� MVH Ann-Sofie

  SvaraRadera
 3. Kan du fortælle, hvor sengebordet/natbordet er fra?
  Mvh Christina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Christina!
   Sängbordet är från Asplund, Nati Tati.

   Radera
 4. Hej!
  Undrar om sideboardet på sista bilden är från Nordal?
  Med vänlig hälsning,
  Marina

  SvaraRadera