Hemma i Trädgårskvarteret | JärvastadenVälkommen in i Träggårdskvarterets harmoniska visningshus. Här suddas gränserna mellan inne och ute bort genom de generösa fönstren som vetter mot den gamla skogen. Järvastaden ligger väldigt nära Stockholm city men närheten till skogen och naturen ger området ett härligt lugn. Huset är i två plan och har fyra bra sovrum. Färgsättningen och inredningen är gjord av Pella Hedeby. Tonen är modern, tidlös och stilsäker. Det är en oas där lugnet infinner sig och man känner sig rofylld i detta smakfulla hem. Här bjuds man på många mötesplaster, ett väl tilltaget bord som inbjuder till att ha roliga middagsbjudningar. En stor soffa att krypa upp i och blicka ut mot skogen. Här finns plats för många men det känns också väldigt mysigt att bara vara för sig själv.  

Pella har valt att ha samma kulör S 1502-Y50R på nedre plan vilket är smart då ytorna är öppna och flödet mellan rummet blir harmoniskt. Arbetsrummet på övre plan har fått samma kulör, det binder ihop de två planen på ett elegant vis. Sovrummen har fått lite starkare kulörer vilket ger dem lite mer personlighet. I valet av möbler och textiler har Pella valt klassiska former, äkta material som ek, marmor och glas men också lite nya inslag som kork och de mjuka mattorna som dämpar ljud och gör inredningen ombonad. Helheten blir ett hus som står sig över trender och förblir modernt tack vare tidlösa val.

Trädgårdskvarteret kommer att ligga i den gamla stenkrossen känd som Grankällan. Här kommer det att byggas välplanerade radhus och kedjehus i olika storlekar. Den första etappen om 15 radhus planeras att börja säljstartas under det fjärde kvartalet i år, här kan du läsa mer om Trädgårdskvarteret.

Fotograf: Kristoffer Johnsson
Inredare&stylist: Pella Hedeby


9 kommentarer:

 1. I think the reason reading is fun is because it is a post related.

  SvaraRadera
 2. Your style is really unique compared to other people I have read stuff from.

  SvaraRadera
 3. “You are so entrancing! I figure I haven’t actually examined anything indistinct at this point.

  SvaraRadera
 4. Thank you for making something worth reading.

  SvaraRadera


 5. Your blog got me to learn a lot, thanks for sharing.

  SvaraRadera


 6. Congratulations on your article, it was very helpful and successful

  SvaraRadera

 7. Hi, I desire to subscribe for this website to take most recent updates, thus where can i do it please help.

  SvaraRadera