Arbete pågår | Strandviks flyglar


I en vacker tegelbyggnad mitt emot den anrika porslinsfabriken i Gustavsberg inreder vi Franska villan som ska fungera som en säljlokal för Seniorgårdens projekt Strandviks flyglar. Här i parken ska det byggas lägenheter med en hänförande utsikt och i en underskön grönska. Läget är helt underbart och huset är så charmigt att varken Per eller jag vill åka hem när arbetsdagen är slut. Man kan inte sluta att titta ut genom de handgjorda fönsterglasen, gränsen mellan ute och inne suddas lätt ut.

Vi har valt en mjuk färgskala där varje rum har olika gråbeiga nyanser men skillnaderna är små och resultatet känns harmoniskt. Möblerna blir i klassisktsnitt i material som vitmenad ek, rotting, marmor. Till det har vi tillsatt linnegardiner och lyxiga mattor. Allt är inte på plats men känslan finns där så vi tror och hoppas att de som ska kommer och hälsar på kommer att trivas här lika bra som vi gör. Mer om projektet kan du läsa här.


12 kommentarer:

 1. Vilka fina krukor! Vart är de ifrån?
  Med vänlig hälsning, Maya

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maya! Det är terracottakrukor som jag köpt på Årsta Partihallar. Man kan bara handla där om man har en registrerad firma. Många blomsteraffärer köper sina krukor där men jag vet inte vilka. Trevlig helg!

   Radera
 2. Nice article as well as whole site.Thanks for sharing.

  SvaraRadera
 3. Through www.amazon.com/mytv - how you can connect your mobile phone to Amazon Prime. Through amazon.com/mytv, you can watch your favorite TV shows, series movies. You can watch prime videos anywhere on your device. Users need to create an Amazon account if they don’t have an Amazon account and enter the Amazon my TV activation code to watch Amazon prime videos on your device.

  amazon.com/mytv | www.amazon.com/mytv

  SvaraRadera