Hösttävling

Vad gör du för att hitta den rätta höststämningen? Går du på spa, tänder extra många ljus eller drar du bara upp täcket lite högre när klockan ringer på morgonen? Tipsa om ditt bäst knep för behålla ljuset i mörkret. Vi drar en vinnare som belönas med en ballerinatavla i canvas från Gallerix, se ovan.

Lämna ditt svar i en kommentar till det här inlägget. Tävlingen pågår t o m söndag 30/10. Vinnaren meddelas här på bloggen

Fotograf: Kristofer Johnsson


9 kommentarer:

 1. Vilken härlig tavla med fint pris :-)
  När det blir höst med mörker, köldgrader, regn allt som oftast, som sedan övergår till snö så är det lika bra att bejaka höstmörkret, med att inreda i dovare färger, häng upp ljusslingor, tänd ljus, bunkra upp med fårskinn och mysiga dunkuddar. Och sedan åker man också på en weekend till en storstad!

  SvaraRadera
 2. Høstfølelse; Tur ut i naturen for å KJENNE på været og luktene. En god bok sammen med en kopp te. Skrikketøyet og yndlingsmusikken. En film mens jeg kryper under et varmt ullteppe. Prøve nye matoppskrifter. Ta seg tid til et litt roligere liv.

  sigfridpettersen63@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Vi har satt upp lite extra belysning ute i trädgården....bl a en nedgrävd spotlight som lyser upp vår stora ek. Det ger mysig stämning både ute och när man kikar ut inifrån huset. Ljusslingor och mängder med ljus och värmeljus går det åt, och jag bunkrar upp, fyller på och förvarar ljus i vaser som får stå framme så man lätt kan byta ut nerbrunna ljus. Hösten är en mysig och lite lugn period innan advent och jul, så det är bara att njuta och ta vara på den mörka tiden som ändå är fantastiskt mysig!

  SvaraRadera
 4. Mycket tända ljus, fårskinn, eld i kakelugnen, väntan på is,
  skridskoåkning, långa sköna promenader, glas rött framför brasan,
  baka bullar, göra långkok. Njutaaaaaaaaaaaaa

  SvaraRadera
 5. Teppe, stearinlys og en god bok - finnes ikke noe bedre!

  SvaraRadera
 6. Hemma bejakar vi mörkret den här årstiden, inreder i mörkare toner och adderar mustiga varma toner. Ljuset behåller vi genom att umgås mycket med varandra och bjuda till mysiga, långa middagar

  SvaraRadera
 7. Jag tycker om att tända några ljus innan jag skall lägga mig, tänka på livet och sedan släcka och somna gott.

  Långpromenader och dricka nyttigt te och ta ett varmt bad

  SvaraRadera
 8. Ofta blir jag enormt påverkad av mörkret, men jag har insett att ger jag mig själv rätt tid och lugn på morgonen så blir det hela mycket bättre. Därför så startar jag varje morgon utan stress och med en varm kopp te, det är min stund som jag har för mig själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grattis Hanna! Du har vunnit tavlan från Gallerix och dessutom verkar du ha hittat en härlig start på dagen när höstmörkret omsluter oss. Skicka din adress till Hittahem@jm.se

   Radera