Hemma i Kajtorget 3 Dalénum | LidingöVälkommen hem till Kajtorget 3. Här vill man bara slå sig ner i soffan och se ut över fjärden. Utsikten är magisk och lugnet infinner sig på ett ögonblick. Den här vyn har man från nästan alla fönster i visningslägenheten för Kajtorget 3. Här bor man på första parkett och underhållningen tar aldrig slut den ändrar bara färg och intryck.

Vår gästinredare Anna Mårselius har varsamt inrett lägenheten i en mjuk gråskala, rummen har olika grå nyanser. Inredningen är i klassiska, eleganta material i en dämpad färgpalett där bara enstaka terratoner sticker ut vilket förstärker lugnet. Material som sammet, krom och glas ger vardagen en mer lyxig känsla. Du nästan sjunker ner i de generösa mattorna i vardagsrum och kök. De har samma kulör och är av samma material vilket gör dem ännu mer stillsamma och förstärker det som händer utanför fönstren. I arbetsrummet har Anna har placerat arbetsbordet så att det är vänt mot dörröppningen vilket gör att man inte skärmar av sig utan blir delaktig i det som sker i andra delar av bostaden.

Nästa projekt, det sista vi bygger närmast vattnet är blir ett mycket spännande höghus signerat Wingårdh Arkitektkontor AB! Se mer om det här.

Fotograf: Kristofer Johnsson
Inredare/Stylist: Anna Mårselius
Annas moodboar för Kajtorget hittar du här.

14 kommentarer:

 1. It looks beautiful! Well done :)
  Can you tell me where the blue pouf is from? Thanks!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you! Anna is so good. The blue pouf is from Melimeli: http://www.melimelihome.se/produkt/blanca-ottoman/

   Radera
 2. Hej! Vad fint. Vart är alla fina mattor ifrån? Med vänlig hälsning, Maya

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maya! Tack, kul att du gillar. Mattorna i vardagsrum och kök är från Linoliumkompaniet. Gröna mattan är från Ellos. Den grafiskamattan måste jag fråga Anna om:-). Återkommer om den.

   Radera
 3. Är det heltäckningsmattor som ni fått måttanpassade? Vet du vad de hette? Den mörkgrå mattan i sovrummet, är den också därifrån?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ursäkta men här kommer leverantören till den grafiska mattan: Wallboe Interiör. Heltäckningsmattorna är måttanpassade. Mattan i sovrummet är från Golvabia, modell Silky inköpt hos Fredells.

   Radera
  2. Tack för svar och jättefin blogg!! Vi blir snart med JM hus 😁

   Radera
  3. Tack! Lycka till med huset, vart blir ert nya hem?

   Radera
 4. Var kommer sänggaveln ifrån? ;) Kram Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej bästa Pella! Den är från In your dreams:https://sänggavel.se/
   KraM

   Radera
 5. Hej, så fint! Vet du vart lampan som sitter på väggen bredvid soffan är ifrån?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Tack, vi tycker också att Anna har gjort ett fantastiskt jobb. Lampan är från Norrmalms el.

   Radera
 6. Tack så mycket för svar. Ha en fin dag!

  SvaraRadera