Sommarplock bland nyheter och gamla favoriter

Nu duggar pressvisningarna för inredningsnyheter tätt. Vi har plockat ihop några favoriter bland nyheter och gamla godingar:


Blå nyanser för tankarna till sommar och vi kombinerar gärna blåmålat porslin i alla former med skandinavisk enkelhet i material som trä, glas, linne, canvas och läder.
 
Överst porslin från Royal Copenhagen och Rörstand. Klassiker i ny tappning, Blå Musselmalet Mega och Ostindia Floris. Den djupa tallriken är Portugisiskt porslin i serien Great - Blue Rain för Cervera. Miljöbilden kommer från Trendgruppens showroom, stylat av Sasa Antic.
 
 
Iittala presenterade några fina nyheter i inredningskollektionen som även förövrigt innehåller många fina klassiker. Här glaslampan Leimu med betongfot, uppdaterat i grått, design Magnus Pettersen. Och en ny favorit - det lilla brickbordet Kerros design Matti Klenell. Perfekt att servera eftermiddagsfikat på.
 
Den fina thekannan kommer från Alessi och muggarna i vitt med en enkel relief är från Royal Copenhagen. Kudden "Day Summer Hippie" kommer från DAY Home | Posh living och det kviltade överkastet som även fungerar som en härlig sommarfilt kommer H&M Home.
 
Dagbädden Safari är en älskad klassiker - lika fin inne som ute. Den återkommer på bilder från en härlig altan som vi visar er här inom kort.
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar