Ta med naturen inIdag bjuder vi på finstämd höstkänsla med bilder ifrån ett hus i Lomma inrett av Daniella Witte och Sofie Börjesson. Ett fint exempel på hur man med enkla medel kan skapa en rofylld och välkomnande atmosfär hemma.

Färgsättningen går i sobert vitt och svart, där ekparketten utgör en varm och behaglig bas mot vitmålade väggar och snickerier. Naturliga inslag i form av stubbar, vackra grenar och de flätade korgmöblerna utgör tillsammans med de grå, gråbeigea och lila nyanserna den perfekta kombinationen för att mjuka upp det grafiska uttrycket. Därtill bidrar textilier i linne och sammet med en taktil och ombonad känsla.

Inredningen är vacker och tidlös med en enkel elegans. Allt ifrån det klassiskt strama köket som får en lite industriell touch med det vita kaklet satt i tegelförband till de handplockade inredningsdetaljerna, keramiken med den vackra ytan och de udda ljusstakarna grupperade på en bricka. Ett hem att njuta i, under en filt, med en kopp thé och tända ljus när de vackra höstdagarna visar sig från sin ruskigare sida.


Inredning och foto: Daniella Witte och Sofie Börjesson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar