Sommartävling | Vinn keramik från MeloHur och vart vill du vakna på din semester? Jag längtar efter dagar utan tider att passa, dagar som inte har en given början och ett givet slut. Inga planer inga mål, tänk att bara få göra det som faller en in. Det är semester för mig.
Hur ser dina drömmar ut? Dela med dig via kommentarsfältet och var med i utlottningen av keramik från Melo, handdrejade av Ida Svärdström. Vinsten är ett frukostset bestående av en mugg, en skål och en assiett..
Vinnaren meddelas på fredag den 7 juli här på bloggen.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinstvärde ca 1030 kr. Tävlingen startar den 30 juni och varar fram till den 6 juli 2017.

Fotograf och stylist bild 1&2 | Alicia Sjöström
Fotograf bild 3 | Sara Medina Lind
Stylist bild 3 | Marie Ramse

13 kommentarer:

 1. Mina drömmar handlar om klippor med vind i håret, skogsstigar med hög puls och snabba fötter , ängar med tusen sorters blommor och berg brant sluttande i raviner. Natur långt från klockslag och stadsbrus. 💚

  SvaraRadera
 2. Jag drömmer om en sommar med min familj i ett hus nära vattnet på Gotland. Att få vakna bland krispiga lakan med hjälp av solens strålar som silar in genom glipan i gardinen. Att kunna öppna altandörrarna på vid gavel och få känna varma vindar leta sig in. Att ha närheten till hav och kalksten, skog och vindsusande träd hela dagarna. Att få höra barnens fnitter och skratt som blandas med allvarliga samtal och frågor om livet. Att få vara tillsammans och skapa minnen.
  Det är min drömsommar ❤️

  SvaraRadera
 3. Mina drömmar är just nu att ro i land våra projekt som vi har den här sommaren. Orangeri och förråd. Målet är att vara klar med allt till den 24 juli när vår lilla Stella fyller 1 år. Efter det kan vi andas ut och njuta tillsammans med nära o kära. Att vakna och få gå ut i orangeriet och ta första koppen kaffe och senare njuta av frukost tillsammans hela familjen. Det är livskvalité ❤️

  SvaraRadera
 4. Drömmer om att gå upp lite tidigare än resten av familjen, sätta mig ute i solen med en vacker keramik kopp kaffe, lyssna till fiskmåsarna och hur havet sjunger och bara njuta. Sedan göra en härlig frukost till min familj som vi tillsammmans avnjuter utomhus för att sedan se vad dagen har att bjuda på. Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. annahakansson89@hotmail.com

   Radera
 5. Om jag får drömma fritt, vill jag tillbaka till min barndoms sommarstuga, mormors och morfars landställe. Jag växte upp i en stockholmsförort, så det var paradiset att få komma dit på somrarna. Jag minns doften av morgon, ljudet av skogens sus och fågelkvittret, de prunkande blommorna, allt som gick att plocka och äta. Tiden stod still men gick ändå alldeles för fort. DÄR vill jag vara igen … men det är ju bara en dröm, så det skulle vara fint att få öppna ögonen här hemma i mitt eget vanliga lilla radhus och bara känna att nu … NU har jag tiden på in sida. Inga måste-listor, inga ”åååh, det glömde jag, jag skulle ju …”. Att vakna till en dag som är alldeles tom och få fylla den med vad som helst, och det blir kvalitet oavsett om jag gör något eller ingenting alls. DET längtar jag efter! Så vill jag vakna!

  Mvh
  Paola

  paola.allegrini@ymail.com

  SvaraRadera
 6. Jag vill vakna i ett svalt rum, tassa upp och dra på mig löpar stassen och ta en tidig runda i skogen för att sen komma hem ta en dusch och sen njuta av frukost utomhus med familjen.
  /Lena

  SvaraRadera
 7. I husbilen en regnig dag någonstans på villovägar i Norbotten! Den friska luften, doften, vyerna och vidderna. Naturen inpå knuten bokstavligt talat, och löftet om ännu en underbar dag att möta i ugn, ro och inre frid.

  Mvh
  John
  jrhobbo@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Jag vaknar gärna upp i närheten av en sandstrand, där det första man ser är horisonten, de solvarma klipporna där man kan sitta och dricka morgonkaffet innan resten av familjen vaknar, en dag utan måsten, bara avkoppling, sol och bad och att umgås med de man älskar, en drömdag helt enkelt. Kram Jessica jessica_hellstrom@hotmail.com

  SvaraRadera
 9. Arkeologisk utgrävning i Jordanien
  Sunt vardagsliv med ständig utomhusvistelse, kroppsansträngning, nyttig mat med mycket grönsaker, färsk frukt, naturligt trött på kvällen.
  Spännande omgivning med rik kultur, 3000 år gamla ruiner runt omkring som grävs fram. Man kan till och med hitta en liknande skål fast 3000 år äldre. Huvudet rensas och hemma är långt borta ...

  SvaraRadera
 10. Västkust drömmen; vind i håret, väckarklockan avstängd, välgrillad fisk, vin i massor, vindseglande båtar, vackra vyer, varma klippor, vajande flaggor, vattendoppade fötter, vadande fåglar, det är min drömsemester det.
  Vänligen
  Amanda
  amanda.tingstrom@gmail.com

  SvaraRadera
 11. Att tillsammans med min fru puttra ut med vår gamla båt på västkusten för att fiska makrill. Bara hon och jag. Känslan när det nappar. Lugnet av havet som skvalpar och ljudet av måsarna. Min vackra fru i kvällssolen som lyser blodrött. Detta är min sommardröm.
  Ted
  tedfransson77@hotmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grattis Ted du vann keramiken från Melo! Tusen tack för din fina sommardröm som du delat med dig av. Vänligen maila oss din adress så skickas vinsten på posten.

   Radera