Bolinder


Här mitt i hjärtat i av Bolinders anrika fabriksområde i en gammal industrilokal kommer vi att inreda en helt ny visningslokal för två nya bostadsprojekt i Järfälla, Bolinder Vy och Bolinder Terrass. Bilden ovan är från grannen till vår lokal och gillar man industriromantik så är det här rätta stället att bo. Ett stenkast från Mälaren dessutom.
Lokalen har över 6 meter i takhöjd, betonggolv och putsade väggar. Förra veckan när vi var och måttade för en köksmodul så upptäckte vi att man tidigare hade satt för den övre delen av de redan generösa fönstren. Tjohoo vilket fynd, nu håller vi tummarna för att alla glas är hela.
Vi kommer att inreda lokalen i en stil som funkar fint med fasaden och industristämningen som vilar över hela området. Här har det tillverkats mycket bruksföremål, bland annat gjutjärnskaminer och plättlagg. Den genuina känslan hoppas vi kommer att återspegla sig i inredningen som vi planerar ska bli modern men som även kommer att inredas med vintagemöbler. Drömmen nu är att hitta en gammal Bolinderkamin. Ännu inget napp men vi fortsätter och leta. Den 23 augusti ska allt vara klart men redan den 7 augusti är det säljstart för VIP kunder. Mer om Bolinder Terrass och Bolinder Vy kan du läsa här.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar