Jakten på en utomhusfåtölj

Inte trodde jag att det skulle vara så svårt att få tag på ett par schyssta fåtöljer till en balkong. Nu får jag allt äta upp optimisten som jag hade. Hittar jag någon som jag tror passar så är det leveranstider. Är det bara jag och Tomas Ledin som vet att sommaren är kort och att man inte vill vänta 4-6 veckor på en utemöbel? Tips mottages tacksamt på en modern fåtölj som klarar väder och vind.

SMD | Muubs | Skagerak | H55 | Granit


6 kommentarer:

 1. Jag har också letat då vi nyligen flyttat in i vårt nya jm-hus. Har inte helt bestämt mig men förutom fina gröna från HAY så fastnade jag lite för den här:) Bra pris, enkel och tålig. Mitt tips! https://www.bauhaus.se/loungestol-sunfun-signe-metall-svart.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Sara! Älskar HAY-gruppen och har du sett att det kommer superfina dynor till dem? Bra tips, jag ska absolut kika in hos Bauhaus. Lycka till med din uteplats.

   Radera
 2. ILVA i Malmö har fina trädgårdsmöbler! www.ilva.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack, där har jag inte letat. Spännande att se vad de har i sitt sortiment.

   Radera
 3. Hej Marie!
  Hay hee welling är en snygg modern loungestol som tål utomhusbruk. Finns i svart och vitt pulverlackat stål. Snygg med deras avlånga kudde Dot .
  Rum 21 har den i lager nu:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Tack för tipset och jag kan bara hålla med. Den har jag använt flera gånger tidigare dock inte med Dotkudden. Bra tips, tack!

   Radera