Hemma i Lighthouse
Välkommen in i Lighthouse visningslägenhet på Kvarnholmen. Utsikten härifrån är magnifik, tänk att få vakna uppe på etageplanet och se ut över Djurgården och Saltsjön. Lägenheten är en tvåa med etageplan som innehåller ett sovloft, klädkammare och badrum. På entréplan finner man kök, allrum och ett mindre rum som jag förvandlade till matrum. De fem meter höga fönsterpartiet vetter ut mot den storslagna vyn och balkongen som går längst hela lägenheten.

Jag fick uppdraget att inreda denna pärla och i uppdraget ingick en blå soffa, jag har nog berättat om den tidigare. Den är egentligen lite för stor den här lägenheten men nu skulle den flytta med så då fick den bli huvudrollsinnehavaren på entréplan. Inget jag ångrar när man kryper upp i soffhörnet och njuter av vyn. Färgskalan fick bli ganska enkel, alla väggar är vita och möblerna är klassiska i ek, och borden är i marmor. Sovplanet fick en japaninspirerad säng i ask, en klädställning som även den fick en bas i ask och grålackade stänger. På golvet ligger det en jutematta som ar en grov struktur som blir en fin kontrast till den stilrena asken.
Balkongen är sparsmakad med en betongbänk och härligt stora krukor med det obligatoriska olivträdet som jag aldrig ledsnar på.

Just den här typen av lägenhet är slutsåld men är du intresserad av en lägenhet på Kvarnholmen kika in här på Lighthouse eller Kajplats som blir det sista husen som byggs närmast kajen.

På söndag är det Stora visningsdagen kanske hittar du din drömbostad, varmt välkommen  på vårvisning.

Fotograf: Sara Medina Lind
Inredning/styling: Marie Ramse12 kommentarer:

 1. Så fint! Du har verkligen bra smak :)
  Undrar vad det är för tavla ovanför soffan, och var den är köpt?

  Den vita krukan i köket med träbestick. Var är den från?
  Tack på förhand!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marina! Tack snälla. Tavlan är av Kalle Gustafsson, fotograf. Älskar den. Krukan är från Kaisa Cramer, underbart skir.

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 2. Så snyggt, som alltid! Undrar lite över inredningen i vardagsrummet, soffa, matta och bord? Var kommer de ifrån? Tack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, tack tack!Soffan är från BB Italia, Tufty too. Mattan är från Melimeli och bordet har snickaren gjort till mig. Utgick från en marmorskiva som jag hade och så gjorde han en låda i obehandlad ekfaner som jag la marmorskivan på.

   Radera
 3. Otroligt snygga val till köket! Kombinationen av färgen på skåpluckorna och kaklet var väldigt inspirerande. Är det något som går att hitta i JM:s originalutbud?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Märit! Visst är det en fin kombination. Just den här plattan finns i JMs tillvalssortiment men det finns en liknande som är en originalplatta.

   Radera
  2. Tack! Ska kolla lite i katalogen. Är luckan från Vedum?

   Radera
  3. Hej!
   Luckan är från Vedum kök och bad.

   Radera
 4. Varifrån kommer lampan över matbordet?
  Klara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Klara!
   Det är en Verner Pantonlampa och jag har köpt den på Norrmalmsel.

   Radera
 5. Hej
  Jag undrar över väggfärgen i denna lägenhet?
  Hälsningar
  Sanna

  SvaraRadera