Vårnyheter
Det är många som frågar mig var man ska leta efter mattor. Jag har några favoritställen som jag gärna delar med mig av, det är Posh Living, Länna Möbler och Dis. De har mattor i alla prisklasser men mest i mellan- och i den övre kategorin. En matta gör mycket med rummet så det är en klok investering. En matta med bra kvalitet är också lättare att sköta och håller bättre över tid.
Dis lanserar nu en ny kollektion handknutna mattor i bambusilke (viskos). Den nya kollektionen Cosmou består av sex mattor i olika grafiska och organiska mönster. Kollektionen är en vidareutveckling av deras tidigare kollektion Northern Light. Färgerna från den kollektionen återkommer i den nya vilket gör det enklare att matcha de både kollektionerna.


IKEA fortsätter att leverera nya kollektioner. Stockholm 2017 är spot on årets trender, mörk valnöt, ljus ask, flätad rotting och sammet. Mest förtjust blev jag i rotting- och träbänken som har så många olika användningsområden. Det vackra skåpet i flätad rotting fick mig att minnas 70-talet och alla garderobs- och badrumsskåpsdörrar som var i rotting. Det känns som att det har hänt mycket sedan dess. Det här skåpet är en skir dröm som jag tippar kan bli en IKEA-klassiker. Sammetssoffan kommer säkerligen att bli en storsäljare, härligt generös och så inbjudande i mjukaste sammet. Stockholm 2017 kommer till varuhusen den 7 april.


2 kommentarer:

 1. Hej Marie!
  Följer alltid dina inlägg och gillar det mycket:)Har en fråga ang. Noll Images, tavlor som brukar vara med på din och Pellas styling. Har de lagt ner hemsidan ? Går ej att beställa eller ringa.
  Med vänlig hälsning,
  Marina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Tack Marina det är så inspirerande att få feedback. Jag har också försökt att beställa på Noll Images men inte lyckats och gett upp. Väldigt tråkigt men se om du kan få kontakt direkt med fotografen. Ibland säljer de via Tictail.com

   Radera