Hemma i Parkentrén | Näsbypark  
Välkommen in! Här i Centralparken i Täby bygger Borätt hem för dig som uppskattar att ha det mesta inom promenad- och cykelavstånd och grönskan som närmaste granne. Parken erbjuder aktiviteter för alla åldrar året runt.
Här har vi möblerat en gavellägenhet på fyra rum och kök med fönster i tre väderstreck. Färgskalan är från ljusaste vitt till barnrummets dämpade blågröna nyans. Material som kork, ljust trä och patinerat läder dominerar och skapar en naturlig inredning. Terracottakrukor och rustik keramik förstärker stilen. Mjuka textilier i form av långluggade mattor och fårskinn adderar ännu mer värme och när man stiger in känner man sig välkommen. De stora sociala ytorna har plats för en generös matplats med rum för många, här ryms också en inbjudande soffhörna. Här kan man bo hela livet.

Nyfiken på Parkentrén? På tisdag den 4 oktober klockan 17.00 har vi allmän säljstart. Du är varmt välkommen att slå dig ner i soffan och känna efter om det här kan vara ditt nya hem. Mer information hittar du här.

Fotograf: Sara Danielsson
Stylist: Marie Ramse
Inredning:  LOFTSTHLM Tine Sandberg


2 kommentarer:

 1. Härlig inspiration! Vilken färg är det i barnrummet?
  // Ida

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack Ida! Kulören är NCS S4005-B20G.

   Radera