Den lilla trädgården | Järvastaden
Förra veckan hade vi det stora nöjet att visa upp två projekt på JMs Stadsbyggnadsdag. Det bjöds på en tur upp i Kista Torn och visning av en stadsvilla i Järvastaden. I det sistnämda projektet skulle JM Trädgård, Malin Hidesäter och jag inspirera till hållbar trädgårdsodling på liten yta samt en skön uteplats. Här är lite bilder från vår trädgård. 
Uteplatsen inredes med en stor sittgrupp som vår duktiga snickare snickrat ihop av spillvirke från bygget. Den blev härligt rustik och vi tror att den kommer att överleva många år. Malin och JM Trädgård byggde en lättskött odlingsdel som man kan sköta utan att kröka rygg och träspången från altanen gör det lätt att slinka ut och skörda grönsaker och kryddor.

Entrén fick ett staket av kastanj och istället för gräsmatta är nu marken täckt med bland annat backtimjan. De runda hoppstenarna blev en snabb favorit bland kvarterets barn.

Vi planerar att bygga ytterligare ca 100 rad- och kedjehus i Järvastaden. Projektet heter Solna trädgårdskvarter och har en planerad säljstart till JMs VIP-kunder under vintern/våren 2017. Mer kan du läsa här.


Fotograf: Gustav Kaiser
Styling: Marie1 kommentar:

  1. The you have is very useful. The sites you have referred was good. Thanks for sharing... Tante Jelena Horny Pengen Masturbasi

    SvaraRadera