Sommarfavoriter | Jenny Martinsson

Hej! Två gånger i sommar har jag fått äran att gästblogga här på Hitta hem-bloggen. Mitt första inlägg är en blandning sommarfavoriter som viskar om vad jag kommer lägga min tid på i sommar.

Semester för mig innebär mycket analog läsning. Paddan och luren får sommarlov och jag beställer självbiografier och deckare och bläddrar igenom tidningshögen som fått alldeles för lite uppmärksamhet under våren. Sen älskar jag ju blommor och blader så att plocka en bukett med hem på kvällspromenaden är inte helt ovanligt. 

Krocketspelande kommer det också bli och frukt och grönt i massor. Allra helst på en hamamfilt vid havet. I badrummet står en ny handtvål som doftar Vildros, så härlig doft, helst ska den stå där med en kvistros eller något grönt som sällskap. 

Om du har vägarna förbi Stockholm i sommar så kan jag också rekommendera ett besöka på Moderna Museet/Ark Des med utställningen av Yayoi Kusama. Väldigt inspirerande kvinna och utställning. Jag har också ett nytt anteckningsblock för Notes, luren ska som sagt på sommarläger så mina tankar ska jag plita ned för hand istället. Jag tror det kommer bli en fantastisk sommar!

Foto&Styling Jenny Martinsson från Hemtrender

(inlägg nr 2 kommer på onsdag)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar