Formex | del 2


En till favorit från Formexmässan är Sirocco living. Robusta möbler med modernt uttryck. Mörka färger med varma inslag i textilier och fällar. Saltlyktor i olika former som kontrasterar fint till det mörka.Edblad presenterade en ny klädkollektion men jag fastnade för skärbrädorna i Mangoträ och deras fina keramik, som vanligt.
Lovely linens linnesängkläder står alltid på min önskelista. Årets nyhet blandningen ull och linne är bara så snygg.Danska Muubs var en av många som hade vitrinskåp i sin monter. Det skåpet var en klar favorit med sin lite stramare design och med tunna glasspröjs Glastyngderna är en klassiker som jag aldrig tröttnar på.


Starkaste accentfärgen var absolut rosa i olika nyanser där den bleka rosa dominerade. Väldigt fint mot de gråa kulisserna som dominerade på mässan tillsammans med ljusa träskivor. Den mest populära blomman var magnoliakvisten som gav den rätta vårkänslan. Himla och Handarbetsvänner hade annamat den rosa trenden. Det var allt från Formex våren 2016.

Fin helg önskas er alla!

Tack Pella|Stilinspiration för lån av pressbilder Sirocco living.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar