Julkortspyssel
Det känns lite extra varmt i hjärtat när man får ett julkort skickat på posten. Vi har gjort ett grafiskt julkort som går att göra precis efter tycke och smak. Vi valde att göra två strama kort i svart och vitt. Det vita fick en mörk cerisrosa tråd och det svarta en vit. Pricken gjorde vi i guld- och svartlack.
Vi köpte färdiga dubbla kort, mätte ut mitt punkten i den övre delen och gjorde ett litet hål med en håltagare (Panduro). Sedan gör du samma sak i den nedre delen. Utifrån mitt punkten gör du tre hål till vänster och tre hål till höger med en centimeters mellanrum. Sätt en liten klick lim precis under det övre hålet och fäst tråden i limmet. Därefter för du tråden till det nedre hålet och fortsätter att linda runt tråden tills dessa att alla sju hålen passerats. Kläm fast änden i limmet. Vi satte ett lacksigill på framsidan som håller trådarna på plats. Inne i kortet satte vi en Dymotext - God Jul, att skicka till nära och kära.

Apropå goda vänner söker Hitta Hem bloggvänner som bor i en JM bostad och som bloggar om inredning. Skicka oss en hälsning och en länk till din blogg så blir vi superglada.


Fotograf: Pella Hedeby

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar