Inspiration från Nordisk natur

Nu intar den nordiska naturen väggarna 

Solglimtar i havet, ljusreflexer på stenar och i sand. Gräs, vågor och kritvita sanddynor. Den skandinaviska naturen har inspirerat designerna bakom Fionas nya tapetkollektion Prestige ”A touch of nature”

Kulörerna är variationer av vita och ljuva nyanser som spelar i spännande strukturer och mönster. Överdimensionerade grässtrån breder ut sig över en tapet, medan havsblå vågor böljar över en annan. Spännande effekter som konturer av skum, glitter och glimmer smyckar våderna. Den polsk-engelske designern Maciek Wojcicki har skapat många av de nya tapeterna med ränder, stenliknande tryck och ett raffinerat metalliskt skimmer.
En annan favorit ur kollektionen är tapeten med stickat mönster i samma skira färgskala. Svalt ombonat och behagligt.Tillsammans med den nya tapetkollektionen lanserar Fiona även hemtextil med fantastiska kuddar med naturmotiv som gräs och vatten som tar in naturen i hemmet. Designern är danska Dorte Agergaard, som är känd för att överföra bearbetade naturbilder till textilier.

Kollektionen säljs i Fluggers butiker, mer information om kollektionen Prestige hittar du här.

2 kommentarer:

  1. Hej! Vart kan jag hitta dessa fantastiskt vackra kuddar någonstans? Länka gärna. Tack för ni delar med er. /Maria

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Vi har köpt dem hos Flügger som säljer färg och tapeter.
    Hälsning Marie

    SvaraRadera