Detaljer Premium


I väntan på de riktiga bilderna från JMs Premiumlägenhet tog jag några egna bilder i fredags. JMs nya koncept Premium som lanserades för några veckor sedan är en helt ny produkt för JM. Jag fick äran att vara med i arbetsgruppen som skulle inreda en befintlig lägenhet i Kajen 5 med Premiuminredning. Så många beslut att fatta på kort tid, det har varit allt från hur golvsocklarna ska se ut till bänkskivorna i köket. Varje Premiumprojekt kommer att bli unikt med en hög grundstandard. Premiumkonceptet riktar sig till dig som fäster stor vikt vid design och exklusivare materialval.

Det känns väldigt spännande att vi kommer att kunna erbjuda en helt ny produkt för JM. Mer och finare bilder kommer på fredag. Vill du veta mer hittar du mer info är här.3 kommentarer:

 1. Hej! Var får jag tag på den underbara garderobsförvaringen/hyllan/hängaren som visas på den första bilden? Går den att köpa via er?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Visst är den fin. Den är inköpt hos OlssonGerthel, modellen är från Asplunds och den heter Belle.

   Radera
 2. Hej! Men så fina, lagom mycket färg du har valt på väggarna, vad har du användt för färgkod? Letar som en galning efter rätt ton��Ser ut att vara lite gråare i köket och mer beige i sovrummet�� Vi har också ett mörkgrått kök, svårt stt hitta rätt färg till väggen!!

  SvaraRadera