FredagstävlingNu har Hitta hembloggen funnits i fyra år och nu är vi nyfikna på vad du vill se mer av på bloggen. Är det mer trendspaning, DIY eller hemma hos reportage? Eller är det något som du saknar på bloggen? Skriv en kommentar om vad du önskar och vill se mer av. Som tack för din medverkan kan du vinna 2 stycken Tom Dixonlyktor i mässing. Ditt bidrag vill vi ha senast tisdag den 3 maj. Vinnaren utses på onsdag den 4 maj här på bloggen.

Trevlig Valborg!

Tävlingen pågår tom 2/5 -2016 kl 20.00. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren som utses av Hitta hem. Beslutet kan inte överklagas. 


14 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag tycker bloggen är väldigt bra och tittar in här regelbundet. Det som jag gillar lite extra är kollage där ni visar hur man kan "fixa stilen" i ett rum och sen även DIY. Så gärna lite mer av dem sakerna :)

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag uppskattar trendspaningar och även personliga inredningsreportage med intressanta kommentarer och tips. Det ger mig inspiration att se på mitt hem med nya ögon! Tack för en redan bra blogg!
  Mvh karin.stjarnkvist@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Hej. Jag tycker väldigt mycket om era hemma hos repotage, många och fina idéer på hur det går att inreda ett nytt hem. Det vore roligt att se mer smarta och snygga förvaringslösningar, kanske i hall, tvättstuga och klädkammare/garderob. De där nödvändiga ytorna som blir så mycket trevligare att vara i om det känns hemtrevligt och effektivt. Tack för en inspirerande blogg, ni har hjälpt mig med mycket i mitt nya JM-hus.
  Vänliga hälsningar,
  malin.eriksson@gmail.com

  SvaraRadera
 4. Hemma hos kan jag inte få nog av, så gärna fler av dem. Och gärna från hem man inte redan sett.

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Jag gillar era hemma hos reportage, blandat med lite hembakat och fina inredningsdetaljer. Mycket trevlig blogg.

  SvaraRadera
 6. Hej,

  Jag uppskattar att se era styling uppdrag och hemma hos reportage. Trendspaning finns det sa mycket av pa natet anda..!

  Tummen upp for en redan riktig bra blogg!

  sherona_39@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Jeg kunne tenkt meg mer DIY, gjerne satt inn i et miljø.
  sigfridpettersen63@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Jag gillar din blogg bara som den är, hittade den för några veckor sen. Härligt att se hur du inreder de nya lägenheterna med material, inredngsdetaljer och färg- toppen. Hoppas du hade det fint i Berlig. /Peggy

  SvaraRadera
 9. Jag gillar din blogg bara som den är, hittade den för några veckor sen. Härligt att se hur du inreder de nya lägenheterna med material, inredngsdetaljer och färg- toppen. Hoppas du hade det fint i Berlig. /Peggy

  SvaraRadera
 10. Det mest inspirerande är planering och genomförande av visningslägenheterna. Det känns som du får uttryck för de senaste trenderna i en hel lägenhet, sovrum, kök, uteplats mm. Får lust att ta mig ut till dessa! /kb

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gratulerar till vinsten av två Tom Dixonlampor! Vänligen skicka namn och adress till hittahem@jm.se så kommer de på posten till dig.

   Radera
 11. Hemma hos på demensboenden. Förut handlade det om typ rokoko, men sedan kom någon på att det borde vara rådande stil för de som faktiskt bor där. Så på Ulleråker gjorde man iordning ett 50-talshem för det var de boendes "sätta bo"-tid. När jag hamnar där borde det då vara 70-talsrum (med modifikation)!

  SvaraRadera
 12. Älskar din blogg och ditt arbete. Helt klart en favorit. Älskar moodboard och bilder från visningslägenheterna och att du redovisar färgsättningen som alltid inspirerar mig enormt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack Lina! Superkul att du gillar bloggen.

   Radera