Tapetinspiration
Länge har många tyckt att det är svårt att tapetsera men dagens Easy-up tapeten gör den processen enklare. Tapeter ger ofta en mer ombonad och taktil känsla än målade väggar. Ecotapeter lanserar nu ett samarbete med Sveriges toppbloggare Frida Ramstedt och Pella Hedeby. Tillsammans har de skapat tre filmer som ska inspirera till att förändra känslan hemma med tapet. De har besökt familjer som behövde hjälp med att få till den sista touchen i sina hem. Förutom att de tapetserar så inreder de rummen också. Över hundra familjer ansökte om att få besök av Frida och Pella. Kan tro att de som blev utvalda är mer än nöjda när jag ser bilderna efter deras besök. Kul med tapeter, det blir en helt annan känsla än med målade väggar. Älskar färgkombinationerna grått och puderrosa. Ser fram emot nästa film.

Vill du se filmen hittar du den här. Tapetkollektionen är från Eco och heter Crayon.


Fotograf: Bodil Bergqvist
Stylist/inredare: Frida Ramstedt och Pella Hedeby

2 kommentarer:

  1. Har aldrig testat Easy-up förut, nästa gång det är dags att fixa till väggarna så ska jag komma ihåg att kika på det! Tack för tipset!

    SvaraRadera
  2. Hej! Kan varmt rekommendera Easy-up. Lim först direkt på väggen och sedan tapetvåden. Jag upplever också att tapeten är lite tjockare vilket också gör det enklare att jobba med den.

    SvaraRadera