Tack och hejdå 2015!


Kista Torn, Stockholms högsta bostadshus. Här inredde Pella och jag en lägenhet med loggia. Ett höjdarjobb.


Huset i Tyresö, Skogshöjden, tre rum och kök i Järfälla Vindmöllan. Styling i en visningslägenhet i Järvastaden, Blåbärsskogen. Fredagsblomman med Sara Medina Lind. Så många roliga uppdrag tillsammans med fantastiska fotografer.Allting har ett slut och efter många år tillsammans valde Pella att ta en ny väg som innebar nya arbetsutmaningar och möjligheter. Det blev väldigt tomt utan min finaste kollega och inspiratör.
Och nu började jobbet med att hitta en nya form för Hitta hem. Medans jag klurade på detta fick jag styla fina Spisbrödsfabriken, inreda Porslinskvarteret i Gustavsberg och Charlottenlund.


Nya Hitta hem börjar ta form. Nya lysande inspiratörer har dykt upp på bloggen som Anna Mårselius, Annie Lindgren och Jenny Martinsson,
Hitta hem vill fortsätta inspirera och visa hur man hittar hemkänslan i nyproducerade bostäder. Tillsammans med andra stylister och inredare kommer vi under 2016 att bjuda på många nya hem, trender och tips.

Tusen tack alla ni som gjorde 2015 till ett fantastiskt år!

Fotografer: Kristofer Johnsson, Sara Danielsson, Sara Medina Lind, Ragnar Ómarsson, Teodor Axlund


8 kommentarer:

 1. Hej! Fotot på skrivbordet där tavlan happy thoughts hänger- var kan jag hitta den postern?
  Tack på förhand!

  SvaraRadera
 2. Hej Mia! Tyvärr så kommer jag inte ihåg vart den är ifrån.

  SvaraRadera
 3. Vilket år!! Och helt overkligt att jag var med halva. Det känns både som igår och som allt för länge sen! Saknar dig kompis! Men ååååh så grym du är! Stolt över dig! <3 kramar och kärlek!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilket år! Utan dig hade Hitta hem aldrig funnits. Du har gjort så mycket fint på den här bloggen och för JM och dessutom varit den största inspiratören. Du är så bäst.
   Saknar dig varje dag. 1000kramar

   Radera
 4. Hej, den gråa färgen på väggen i sovrummet(första bilden), vad heter den?
  /Emma

  SvaraRadera
 5. Hej Emma! Kulören heter Alcro AD sotare.

  SvaraRadera