Jag ser tillbaka och tackar för mig | #tbt


Imorgon jobbar jag min sista dag här på Hitta hem. Nostalgisk som aldrig förr har jag gått bakåt i arkiven och plockat fram några av mina favoriter. Here we go again... Hemma hos Anna i familjens fina lägenhet i Örnsberg i Stockholm. En kär kollega bland många på JM som jag kommer sakna väldigt mycket.Inredningen i höghuset på Liljeholmskajen. Ett, bland många fantastiskt roliga och utvecklande projekt tillsammans med Marie.

Vi inredde arbetsplatser och kreativa hörnor. Just idag tar jag åt mig av budskapet i Therese Sennerholts print. "Change is good"


Den grå väggfärgen med stort G. Grådis från Alcro Designers. En favorit som återkommit i otaliga projekt. Här i hallen i visningslägenheten för Laduviken i Norra Djurgårdsstaden.


Balkonger och uteplatser. Vi har slitit och planterat, stylat och fotograferat, huttrat i storm och kånkat otaliga olivträd. Och så har vi fångat dagar som den här på bild. En stilla stund. Så värt.


Planeringen av inredningen till en ny bostad, ett oskrivet blad som vi fyller med innehåll. Det är en fantastiskt roligt resa.


Vi åkte till Finland. En vecka innan jul. Vi tänkte att vi måste vara galna (det har vi tänkt många gånger) som skickar en flyttbil på färjan över Östersjön för att inreda 2 bostäder på ett par dagar. Men vi gjorde det och det blev inte bara en fantastiskt rolig resa utan ett minne för livet.


D I Y. Känslan av en aldrig sinande ström inspiration.Annedal. Nu är vi nästan tillbaka till Hitta hem bloggens begynnelse. På boutställningen i Annedal där vi inredde två visningslägenheter. Här är bilder från inredningen som gick under arbetsnamnet "Lyx Bohem". Sköna gröna nyanser och lyxiga materialval. Jag älskar fortfarande dessa bilder.


Så med dessa återblickar vill jag passa på att tacka för mig. Tack för alla hejarop och härlig feedback som vi fått under den här tiden. Hitta hem kommer fortsätta att inspirera i samma anda, fylld med inspiration från våra nybyggda bostäder. Här kommer det också att dyka upp många spännande gästbloggare framöver. Jag kommer att följa med spänning.

//Pella


Foto: 1, 2, 5, 9, 10, 11 Pella Hedeby |  3, 4, 6, 7, 8, 12, 13, 14 Kristofer Johnsson

4 kommentarer:

 1. Lycka till med nya projekt! : )

  SvaraRadera
 2. Åh nej, vad är det jag hör! Det här är ju min absoluta favvo blogg! Älskar er/din inredningsstil. Den känns personlig och äkta & jag inspireras så. Hoppas vi får följa dig på ett annat forum!
  Hälsningar/ Frida at NordicAarv

  SvaraRadera
 3. hope to be able to keep an eye on your talented projects ;)

  SvaraRadera