Loggian | Del 1


Kista Torn som är 34 våningar högt har loggia istället för balkonger. Smart då det kan vara svårt med väder och vind när man kommer så högt upp. Innan vi började med att planera inredningen i Kista Torn visste vi knappt var en loggia var eller hur den kan se ut. Nu när vi har boat in oss har den blivit ett önskerum. Fönsterväggen är öppningsbar och glasrutorna går att vika undan så att man kan släppa in naturen. Väggen in mot lägenheten är helt i glas. Det här blev ett rum som vi kände att man kan använda och inreda på en massa olika vis. Vi började med att inreda den som ett litet orangeri där man kan ladda energi med en god kaffekopp och ett magasin, se mer här.

Del 1 | Varför sitta upp när man kan ligga ner och kika upp i stjärnhimlen. Vårt önskerum fick nu bli en stilla oas i vardagen. En inbjudande dagbädd fick huvudrollen. Här kan man nu njuta under ett fikonträd och bara låta tiden passera. För ett mer ombonad känsla lade vi in en stor matta av hampa som fick täcka hela klinkergolvet. Här kan vi stanna upp och bara vara i nuet.

Imorgon visar vi ytterligare en variant på tema loggia plus en möjlighet att vinna en fin print. Kika in imorgon och du bli en vinnare.

Inredning & styling: Pella Hedeby & Marie Ramse
Fotograf: Kristofer JohnssonInga kommentarer:

Skicka en kommentar