Så planerar vi ett visningshus


Det har varit lite lugnare här på bloggen på sistone, men desto mer aktivitet "bakom kulisserna" Vi har bl a inrett och fotograferat ett par nya visningslägenheter, stylat vardagsrum i olika stilar och arbetar just nu med ett inredningsförslag till ett nytt visningshus. Så snart, snart har vi massor mer inredningsinspiration att bjuda på. Men under tiden tänkte vi ta er med när vi planerar inredningen i det här huset i Tyresö - Skogshöjden. Ett visningshus som bl a ska visas för projekten Fredsborgs ängar och Kråkvik som ligger belägna med naturen runt knuten. Något som vi tagit fasta på i vårt val av inredning i en naturnära färgskala.Här ser vi möbleringsförslag rum för rum. Till denna inredning har vi lyckats återanvända nästan alla möbler från tidigare visningsbostäder och adderar färg, textilier och utvalda inredningsdetaljer för att skapa ett uttryck anpassat för det nya huset. På samma sätt som när ett flyttlass går från ett boende till ett annat. 

Om ett par veckor "flyttar vi in" och följer upp med fler inlägg under resans gång. Vi återkommer om färgval, vikten av strukturer och stylingtips för att skapa en välkomnande hemkänsla i ditt nya hem.


2 kommentarer:

  1. Hej. Det här ser jag fram emot. Vi har bokat ett av husen i Fredsborgs ängar som vi ser fram emot att flytta in i. Vi var i visningshuset i Järvastaden som ni inrett, otroligt fint och avgörande för oss. Huset i Tyresö är dock mer likt vårt och det vore så roligt att se. Vet ni när det är dags för visning? Vänliga hälsningar/Malin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Malin! SÅ roligt att höra! :) Visningshuset kommer att visas från början av nästa år och vi återkommer med bilder här på bloggen innan dess. Hoppas att vi kan inspirera med den nya inredningen! :)

      Radera