Stockholms inredningsbutiker | del 1

Inspiration a´la Garbo
Hos Garbo Interiors finner du receptet för en inredning med jordnära, genuin känsla. En blandning av nytt och vintage med en exklusiv touch. Materialen har en rustik känsla, grovt trä och linne. I förbutiken möts du av inspirerande blomsterarrangemang och efterlängtade Tazetter och lökar.
Om du planerar en ny färgsättning så rekommenderar vi varmt ett besök. Bläddra bland Farrow & Balls vackra kulörer, njut och inspireras!

Garbo Interiors, Brahegatan 21

Shoppingupplevelse a´la Lotta AgatonLotta Agaton erbjuder ett handplockat inredningssortiment med allt från vaser, keramik och parfym till belysning och möbler. Här hittar du alltid spännande pappersprodukter som kort, posters och citattavlor. Och butikens nya färgsättning (med kulörer från ovan nämnda Farrow & Ball) måste upplevas på plats. Supersnyggt med samma dova nyans på väggar, tak och snickerier mot de ljusa trägolven. Om du inte befinner dig i Stockholm kan du i alla fall ta del av det härliga sortimentet i Lottas Webshop.

Lotta Agaton Shop, Rådmansgatan 7

Stilsäkert a´la Asplunds
Även hos Asplunds går färgsättningen i mörka nyanser. En snygg fond till den stramt moderna inredningen. Stilsäkerheten går inte att ta miste på. Här blandas designklassiker med ett handplockat sortiment med inredningsdetaljer och accessoarer. Vi gillar inspirationen från Japan i lampor och textilier, som i överkastet från HK Living ovan. Delar av sortimentet hittar du även i butikens onlineshop.

Asplunds, Sibyllegatan 31

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar