Inredningsplanering

Nu planerar vi inredningen av visningslägenheten för projektet Monoliten på Telefonplan. Här kommer en tidig skiss, vi lovar att visa det färdiga resultatet när allt är klart i augusti...

Tanken med inredningen är att följa upp husets kraftfulla arkitektur med en moderna inredning. En grafiskt svartvit bas kombineras med gråbruna toner som mjukar upp intrycket. Just nu känns inslag av lyxiga material som marmor och guldskimarnde mässing som ett måste och vi leker med dessa material i detaljer och blickfång. Tom Dixons lampa Etch light känns helt rätt i sammanhanget. Den kommer även att ingå i Monolitens allmänna interiör och sprida sitt effektfulla sken i entréer och trapphus.

Planlösningen:

 Då Monoliten inte byggstartat ännu så inreder vi en inspirationslägenhet i projektet Grafikern som ligger alldeles intill. Det är därifrån planlösningen för 5 r o k är hämtad.


Monolitens fasadmaterial i svartbrunt tegel, corténstål och färgat glas ger huset en pampig tyngd och karaktär. Här hittar du spännande planlösningar, inte minst i lägenheterna högst upp med dess indragna takterasser.

Konstfacks etablering på Telefonplan präglar området och här finns mycket ögongodis för den form- och designintresserade.


Mer information om projektet hittar du här.


Inredningsförslag och skiss: Pella HedebyInga kommentarer:

Skicka en kommentar